Uitnodiging JSD 2.0

Geschreven door Redactie

De zomervakantie komt eraan, dit betekent dat wij het seizoen weer gaan afsluiten met ons jaarlijkse Jeugdstranddag. Dit jaar hebben wij deze dag in een nieuw jasje gestoken en staan te popelen dit te kunnen delen met jullie! Wij hebben een nieuwe locatie, met nieuwe spelletjes in petto!! Jij komt toch ook?

We verwachten jullie 23 juni 2018 tussen 09:00 uur – 09:15 uur bij onze loods te Brouwershaven te vinden op onderstaand adres achter de brandweerkazerne. Om 14:30 uur mogen jullie ouders je weer op komen halen. Voor het eten en drinken wordt gezorgd, maar natuurlijk kan iedereen wat extra’s meenemen voor deze dag.

Let op!!! Nieuwe locatie: Slingerbos 1, Brouwershaven

Wat gaan we doen deze dag?
Wij geven jullie alvast een tipje van de sluier. Bij goed weer gaan jullie varen vanaf Brouwershaven naar Stampersplaat waar we een Vossenjacht houden, hierna worden jullie weer opgehaald en met de boot terug naar Brouwershaven gevaren. Er wordt goed rekening gehouden met het weer. Indien nodig kan de Evenementen Commissie besluiten het spel te verplaatsen naar het centrum van Brouwershaven en vervalt het onderdeel varen.

Aangezien wij alles buiten doen, is onderstaande noodzakelijk mee te nemen:

  •  Handdoek
  •  Zonnebrand
  •  Droge / Warme kleding
  •  Je allerbeste humeur

Heb je zin om hieraan mee te doen, geef je dan nu op door het strookje uit onderstaand PDF-bestand vóór 15 juni a.s. in te leveren samen met € 2,50. Wij hopen dat jij er ook bij bent zodat wij er met zijn allen een onvergetelijke dag van kunnen maken!

 

PDF Bestand:
JSD 2.0 2018- inleverstrook( KLIK HIER VOOR DE INLEVERSTROOK VOOR JSD 2.0 )