Kleding Reddingsbrigade bestellen

Geschreven door Redactie

Is jouw Reddingsbrigade-gaderobe weer aan wat vernieuwing toe? Het is weer mogelijk om reddingsbrigadekleding te bestellen. Lees snel verder!

Hieronder staat uitgelegd hoe je reddingsbrigadekleding kan bestellen bij de vereniging. Het bestelformulier dien je volledig digitaal in te vullen en ondertekend te retouren naar Johanna om de kleding te bestellen. Het formulier rekent de kosten van de kleding zelf uit.

De verzendkosten worden gedragen door de vereniging.
Klik hier voor het bestelformulier

Er zijn jaarlijks 6 vaste bestelmomenten voor de kleding binnen onze brigade: 15 januari, 15 maart, 15, mei, 15 juli, 15 september en 15 november.

Er is bepaald door de leverancier dat kleding niet retour gestuurd kan worden.

De kledingbestellingen dienen een week voor deze data en binnen 2 weken na bestelling betaald te zijn bij de penningmeester om meegenomen te kunnen worden in de bestelling. Er dient eerst betaald te worden aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voordat jouw kleding besteld wordt. Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor alle reddingsbrigadekleding zie de kleding catalogus 2018.

Categorie: