Organisatie
Rampentaak
Bewakingen
Materieel
Activiteiten
Steun ons
previous arrow
next arrow

Activiteiten

Februari: Ledenuitje zwemparadijs.
In de maand Februari gaan we met zijn allen naar een zwemparadijs (meestal in Kamperland of Goes). We vertrekken vanuit Zierikzee met een aantal bussen. De afgelopen jaren gaan we met meer dan 100 personen naar dit zwemparadijs. Eenmaal aangekomen bij het zwembad, stormt iedereen naar binnen om zo snel mogelijk te gaan zwemmen. Maar van al dat zwemmen krijg je trek. Hieraan wordt ook zeker gedacht, met een frietje, kroket of frikadel, en met wat lekkers te drinken. Aan het einde van deze rit komt er nog een lekker ijsje bij. Na het eten kunnen de kinderen nog een hele middag zwemmen. Iedereen vermaakt zich prima deze dag. Aan het einde van de middag arriveren we weer in Zierikzee waar alle papa’s en mama’s op de kinderen staan te wachten. De meeste kinderen zijn na deze dag erg moe, waardoor ze ’s avonds vast en zeker lekker gaan slapen. Gaat iedereen de volgende keer ook weer mee, om er een onvergetelijke dag van te maken.

Juni: De Zierikzeesche Avondvierdaagse.
In de maand juni wordt de Avondvierdaagse georganiseerd voor alle leden en niet leden. Deze avonden is het altijd erg gezellig, hoewel de opkomst maar tussen de 15 en 25 personen is. Voor deze avonden kun je dus niet alleen jezelf opgeven, maar ook je vriendje of vriendinnetje, mama of papa, neefje of nichtje, oma of opa. Deze avonden lopen we de route van 8 kilometer. De opkomst van aantal personen speelt een rol, maar ook het soort weertype. Regelmatig zit het weer ons niet altijd mee, de ene keer regent het en de andere keer is het lekker warm… Maar laat je door de weersomstandigheden niet kennen, en loop de volgende keer is gezellig met de brigade mee, dan kunnen we de groep misschien is wat groter maken, zodat het nog veel gezelliger wordt!

Juni: Junior Life guard Day! Voorheen De Jaarlijkse Jeugdstranddag. Rond 40 jaar hebben we altijd op het strandje Ouwerkerk een eigen clubhuis gehad. Waar we vanuit die post allerlei dingen organiseerden zoals een jeugd stand dag, opleiding Life Guard en ook als eerste uitruk basis voor de hoek Ouwerkerk, Zeelandbrug, Zijpe. Helaas zijn we door omstandigheden moeten verhuizen naar een andere locatie. Van daar uit organiseren we verschillende evenementen waaronder een dag voor de jeugd. Deze noemen we “Junior Life Guard Day”. Dit is een dag waarbij de jeugd centraal staat en allerlei spannende activiteiten georganiseerd worden.

Ivermectine is beschikbaar in generieke vorm en kan aanzienlijk goedkoper zijn dan de merkversie. Tenzij er een specifieke reden is waarom u de merknaam nodig heeft, is het voordeliger om een vrij verkrijgbare generieke ivermectine te kopen. Hieronder op de ivermectine-kopen.nl vindt u de prijzen voor Ivermectine tabletten (Stromectol) in verschillende doseringen.